ATLETES LOGIESPORT

RUNNERS

EDUARD GUIU

EDUARD GUIU

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

POL FERNÁNDEZ

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989  
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de curses de 10 Km

  Palmarès:

  • 3r Classificat d’Espanya de Cross Junior
  • 3r  Classificat Cursa del Sant Crist de Balaguer: 3r classificat.

Marques:

  • 1’5 Km: 4:18 min.
  • 3 Km: 9:27 min
  • 5 Km: 16:07 min.
  • 10 Km: 33:58 min.

 

ROMAN ALAMAN

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

DANIEL BUÑOLA

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

MIQUEL FRESNEDA

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

PERE IBÁÑEZ

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de curses de 10 Km

Palmarès:

  • 3r Classificat d’Espanya de Cross Junior
  • 3r Classificat Cursa del Sant Crist de Balaguer: 3r classificat.

Marques:

  • 1’5 Km: 4:18 min.
  • 3 Km: 9:27 min
  • 5 Km: 16:07 min.
  • 10 Km: 33:58 min.

 

ROGER LLORENS

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

MARTÍ SABATER

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

ROGER SANS

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

MOISÈS SOLÉ

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

ÀLEX TÀSIES

Localitat: Linyola
Data de naixement: 17/05/1971
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Curses de 10 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Lliga de ponent 2011: 1r classificat
  • Lliga de ponent 2012: 1r classificat
  • Lliga de ponent 2013: 2n classificat
  • Lliga de ponent 2014: 1r classificat
  • Lliga de ponent 2015: 1r classificat
  • Lliga de Mitges Maratons 2015: 2n classificat

Marques:

  • 10 Km: 32:40 min.
  • Mitja Marató: 1:13:30
  • Marató: 2:44:52

 

NÚRIA TILLÓ

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

MARI SANFELIU

Localitat: Balaguer
Data de naixement: 06/10/1989
Corredor de LOGIESPORT: Desde 2014

Modalitat:

  • Corredor de muntanya en distàncies de 30-50 Km
  • Corredor de mitja i maratons.

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m

Marques:

  • 10 Km: : min.

 

JUGADORS DE PÀDEL

JORDI GÓMEZ

Localitat: Lleida
Data de naixement: 20/07/1983
Jugador de LOGIESPORT: Desde 2016

Palmarès:

  • Trail Montroig 2014: 1r classificat local amb un temps de 3h i 2m.
  • Marató de muntanya Valls d’Àneu: 5h i 54m.
  • Mitja Marató de Terrassa: 1h i 24m