QUI SOM

Logo Logigrup

LOGIGRÀFIC i LOGIESPORT formen part de LOGIGRUP BALAGUER SL, una empresa de transports nacionals i internacionals, que va nèixer als anys 70, amb seu a València d’Àneu i delegacions a Balaguer i Lleida.

A LOGIGRÀFIC oferim diversos productes i serveis per ajudar a promocionar la seva empresa, negoci, club o associació. A LOGIESPORT ens caracteritzem per oferir material i roba esportiva en la majoria d’esports i material especialitzat en futbol, futbol sala, bàsquet, handbol, pàdel, tennis, running i natació.

A nivell de LOGIGRÀFIC som distribuïdors oficials de les marques: Makito, Acqua Royal, Roly, Fruits of the Loom, Valento, Anbor, Cifra, Globolandia, Pallart, Workteam, Delta, Vesin i Velilla. A LOGIGRUP BALAGUER SL també disposem de la nostra pròpia marca de roba. Es tracta de la marca Àltan.

A nivell de LOGIESPORT som distribuïdors oficials a la província de Lleida i exclusius a Balaguer, Tàrrega i Artesa de Segre de la marca Under Armour, lider mundial en material esportiu d’alta qualitat. També som distribuïdors oficials de les marques: Luanvi, Lotto, Joma, Brooks, Hummel i SuralDins l’apartat de nutrició som distribuïdors oficials de la marca 226ERS

Actualment vestim i subministrem el material esportiu de més d’un centenar de clubs esportius i donem servei a més de 1000 clients. El nostre secret, el servei integral de recollida del producte tèxtil de la pròpia fàbrica, creació del disseny gràfic personalitzat, estampació o marcatge al nostre taller i transport amb els nostres vehicles, ens permet oferir als nostres clients uns preus molt competitius amb roba i articles de publicitat. La nostra gestió integrada dóna agilitat i escurça els temps d’entrega.