LOGIGRÀFIC

LOGIGRÀFIC és una empresa que va nèixer l’any 2012 i que es dedica a la venta i marcatge de producte tèxtil i publicitari.

Formem part de LOGIGRUP BALAGUER SL, una empresa de transports que va nèixer als anys 70 amb seu a València d’Àneu i delegacions a Balaguer i Lleida.

A LOGIGRÀFIC oferim diversos productes i serveis per ajudar a promocionar la seva empresa, negoci, club o associació. El nostre secret, el servei integral de recollida del producte tèxtil de la pròpia fàbrica, creació del disseny gràfic personalitzat, estampació o marcatge al nostre taller i transport amb els nostres vehicles, ens permet oferir als nostres clients uns preus molt competitius amb roba i articles de publicitat. La nostra gestió integrada dóna agilitat i escurça els temps d’entrega.

El nostre departament tècnic,  ofereix  un servei integral, desde la col·laboració i/o creació  del  disseny, fins al marcatge de la seva roba o article publicitari. Això ens permet oferir  flexibilitat, agilitat i preu sense competència. Pot demanar pressupost per qualsevol tipus d’activitat, esdeveniment, festa,… que vulgui celebrar.

El nostre lema és donar el millor servei al millor preu.

Oficines