TEMPS D’ENTREGA

Terminis de lliurament estàndard

El nostre temps d’estampació estàndard és de 5-6 dies laborables en una comanda estàndard des de confirmació de talles, disseny i pagament. Si disposem de l’estoc dels models i talles que ha triat, podem reduir el termini d’entrega a la meitat.

Les comandes les podràs recollir en qualsevol de les botigues LOGIESPORT el dia que hagis acordat amb LOGIGRÀFIC o si ho desitges, et podem enviar la comanda en un lloc determinat ja que LOGIGRÀFIC disposa de servei propi de transport a través de LOGIGRUP BALAGUER on hauràs de sumar 2 dies més per fer-te arribar tota la comanda. El servei de transport és gratuït per comandes superiors a 300 € (IVA no inclòs). En comandes inferiors hauràs de pagar les despeses d’enviament que costen 7 € (IVA no inclòs).

 

Serveis Urgents

El nostre servei urgent ofereix un temps de preparació ràpid que permet reduir a la meitat el termini d’entrega, subjecte als detalls de la teva comanda i els nostres volums de treball.

Per a treballs molt urgents i sempre subjecte als nostres nivells d’existències, capacitat d’impressió i els detalls de la teva comanda, podem oferir-te un servei de lliurament de l’endemà. T’informariem en tot moment si podem complir el termini quan haguem rebut la teva petició de pressupost.

 

Requisits especials per a servei urgents.

Tot disseny ha de ser subministrat en el format correcte sense que el nostre Departament de Disseny Gràfic hagi d’intervenir per res i seguint els consells d’entrega del document gràfic que es mostra a la nostra pàgina web. Si no pots subministrar el disseny en el format adequat, pot ser que tinguem d’afegir un cost extra per intervenció urgent del nostre Departament de Disseny Gràfic i un retard de 12 h en l’entrega de la comanda.

Tan aviat com t’haguem enviat la prova visual per a ser aprovada, és important que ens responguis ràpidament.

És important que puguem contactar amb tu fàcilment per telèfon o correu electrònic durant el nostre horari laboral, per a comentar qualsevol detall de la comanda si fa falta.

Has de tenir en compte que les comandes de Servei Urgent són subjectes a un preu més elevat ja que és possible que haguem de paralitzar treballs existents per garantir que puguem complir amb el teu termini de lliurament.