FAQ

Preguntes freqüents

Nosaltres respondrem a la teva sol·licitud de pressupost en 24 hores, sense comptar dies festius.
Sí, podem estampar roba subministrada per tu. Recorda oferir-nos la major quantitat d’informació possible sobre els productes que ens subministraràs i que en ocasions és possible que haguem de fer una prova d’impressió. També t’informem que l’estampació en productes tèxtils adquirits a LOGIGRÀFIC, obtenen un 10 % de descompte. Per estampar productes tèxtils subministrats per tu, et cobrarem la tarifa normal.
La informació sobre les talles i les seves característiques està especificada per complet en la fitxa de cada peça o producte per mitjà dels catàlegs de cada proveïdor que et proporcionem en aquesta web a l’apartat “Catàlegs”. Si el proveïdor no proporciona aquesta informació al seu catàleg, tens l’opció de passar per LOGIGRÀFIC i veure o emprovar-te les peces de roba, si disposem en estoc al nostre magatzem, del model triat. LOGIGRÀFIC no es farà responsable d’una mala tria per part del client en el tallatge de la comanda. 
Oferim una gamma molt variada de peces de roba i articles publicitaris a personalitzar per totes les butxaques i pressupostos. Tota aquesta informació està disponible als catàlegs de cada proveïdor. Per a més informació de la qualitat de cada proveïdors només cal que demaneu informació al nostre Departament Comercial. 
No tenim un mínim d’estampació. Tot i així, et recomanem no fer servir alguns mètodes d’estampació en comandes petites ja que el seu cost pot ser molt elevat. Els nostres comercials t’aconsellaran quin és el millor mètode d’estampació en cada cas.
Tenim tanta confiança en els nostres serveis que podem oferir als nostres clients una garantia del 100% si hi ha un error al marcatge. No obstant això, has de comprovar i confirmar les proves visuals que et vam enviar abans de la impressió per a evitar errors de disseny, ortogràfics o gramaticals. No ens fem responsables de qualsevol error d’aquest tipus després que hagis aprovat el disseny. 
No s’accepten devolució d’estampació de roba, llevat que hi hagi una fallada en la roba o algun error en la estampació o brodat (és a dir, les peces de vestir que no s’estampen d’acord amb les proves visuals aprovades per tu o per una 3a part). Si penses que la mercaderia és defectuosa, si us plau, contacta amb nosaltres a les 24 h següents de la recepció de les peces, doneu-nos tots els detalls i envieu-nos fotos. No respondrem quan el client hagi fet un mal ús de la peça de roba com rentar-la sense seguir els consells que expliquem per rentar la roba estampada. 

Acceptem la devolució en 24 h i et donem l’oportunitat de tornar a estampar de nou el producte defectuós.

 

La pantalla d’impressió pot arribar a ser de fins a una grandària A3 (279 x 420 mm).

Per a la estampació de roba, la mida màxima és de A4 (210 x 279 mm), encara que si s’utilitzés transfer o vinil, es poden realitzar dos o més estampacions en la mateixa samarreta o peça. Per exemple, el nom a l’espatlla i el número a l’esquena.

 

El nostre temps d’estampació estàndard és d’una mitjana de 5-6 dies laborables. De 3-4 dies en comandes petites fins a 10 dies laborables en comandes grans.

El nostre magatzem és el que és, i evidentment no disposem en estoc de tots els articles i talles de tots els nostres proveïdors tèxtils, laborals, esportius,… per tant, si no disposem d’estocatge dels models i talles que desitja, hem d’afegir 3-4 dies més perquè ens enviïn el producte des de fàbrica.

Les comandes les podràs recollir en qualsevol de les botigues LOGIESPORT el dia que hagis acordat amb LOGIGRÀFIC o si ho desitges, et podem enviar la comanda en un lloc determinat ja que LOGIGRÀFIC disposa de servei propi de transport a través de LOGIGRUP BALAGUER on hauràs de sumar 2 dies més per fer-te arribar tota la comanda. El servei de transport és gratuït per comandes superiors a 300 € (IVA no inclòs). En comandes inferiors hauràs de pagar les despeses d’enviament que costen 7 € (IVA no inclòs).

 

El nostre servei urgent ofereix retallar a la meitat els terminis estàndards que oferim, subjecte als detalls de la teva comanda i els nostres volums de treball.

Per a treballs molt urgents i sempre subjecte als nostres nivells d’existències, capacitat d’impressió i els detalls de la teva comanda, podem oferir-te un servei de lliurament de l’endemà. T’informariem en tot moment si podem complir el termini quan haguem rebut la teva petició de pressupost.

 

Tot disseny ha de ser subministrat en el format correcte sense que el nostre Departament de Disseny Gràfic hagi d’intervenir per res i seguint els consells d’entrega del document gràfic que es mostra a la nostra pàgina web. Si no pots subministrar el disseny en el format adequat, pot ser que tinguem d’afegir un cost extra per intervenció urgent del nostre Departament de Disseny Gràfic i un retard de 12 h en l’entrega de la comanda.

Tan aviat com t’haguem enviat la prova visual per a ser aprovada, és important que ens responguis ràpidament.

És important que puguem contactar amb tu fàcilment per telèfon o correu electrònic durant el nostre horari laboral, per a comentar qualsevol detall de la comanda si fa falta.

Has de tenir en compte que les comandes de Servei Urgent són subjectes a un preu més elevat ja que és possible que haguem de paralitzar treballs existents per garantir que puguem complir amb el teu termini de lliurament.