LOGIGRÀFIC

LOGIGRÀFIC és una empresa que va nèixer l’any 2012 i que es dedica a la venta i marcatge de producte tèxtil i publicitari.

Formem part de LOGIGRUP BALAGUER SL, una empresa de transports que va nèixer als anys 70 amb seu a València d’Àneu i delegacions a Balaguer i Lleida.

A LOGIGRÀFIC oferim diversos productes i serveis per ajudar a promocionar la seva empresa, negoci, club o associació. El nostre secret, el servei integral de recollida del producte tèxtil de la pròpia fàbrica, creació del disseny gràfic personalitzat, estampació o marcatge al nostre taller i transport amb els nostres vehicles, ens permet oferir als nostres clients uns preus molt competitius amb roba i articles de publicitat. La nostra gestió integrada dóna agilitat i escurça els temps d’entrega.

El nostre departament tècnic,  ofereix  un servei integral, desde la col·laboració i/o creació  del  disseny, fins al marcatge de la seva roba o article publicitari. Això ens permet oferir  flexibilitat, agilitat i preu sense competència. Pot demanar pressupost per qualsevol tipus d’activitat, esdeveniment, festa,… que vulgui celebrar.

10 RAONS PER CONFIAR AMB LOGIGRÀFIC

  1. A diferència de moltes agències de publicitat o botigues esportives, nosaltres no subcontractem l’estampació perquè tenim taller d’estampació propi a les nostres instal·lacions de Balaguer.
  2. Oferim una garantia de devolució de tots els nostres productes, en la part d’estampació.
  3. Com que fem tot el servei integral del producte (transport, venda i estampació), ens permet ser molt competitius en preus.
  4. Gràcies a que disposem de taller propi d’estampació i del tranport de LOGIGRUP BALAGUER, oferim uns terminis d’entrega molt reduïts.
  5. Si compres la roba a LOGIGRÀFIC, gaudiràs d’un 10% de descompte en els serveis d’estampació.
  6. Disposem d’un equip humà  amb gran experiència dins el món de l’estampació, el tèxtil i l’article publicitari. Ells t’assessoraràn de quin és el producte que més s’adapta a les teves necessitats.
  7. Oferim un servei de disseny gràfic totalment personalitzat per aquells clients que ho necessitin.
  8. Treballem amb diferents tècniques d’estampació: Serigrafia, Sublimació, Vinil de tall, Vinil imprès a color i Transfer.
  9. La nostra divisió de transports, s’encarrega de tenir el producte el més aviat possible a les nostres instal·lacions de Balaguer com l’entrega al client.
  10. Realitzant una comanda a LOGIGRÀFIC, obtindràs un VAL d’un 40% de descompte per comprar en qualsevol de les botigues LOGIESPORT.

Actualment vestim i subministrem el material esportiu de més d’un centenar de clubs esportius i donem servei a més de 1000 clients. El nostre secret, el servei integral de recollida del producte tèxtil de la pròpia fàbrica, creació del disseny gràfic personalitzat, estampació o marcatge al nostre taller i transport amb els nostres vehicles, ens permet oferir als nostres clients uns preus molt competitius amb roba i articles de publicitat. La nostra gestió integrada dóna agilitat i escurça els temps d’entrega.

El nostre lema és donar el millor servei al millor preu.

Oficines