TEMPS D’ENTREGA

Terminis de lliurament estàndard

El nostre temps d’estampació estàndard és de 5-6 dies laborables en una comanda estàndard des de confirmació de talles, disseny i pagament i de 10-12 dies laborables si hem de demanar alguna talla al fabricant. Normalment has de comptar un parell de setmanes naturals des de confirmació de talles, disseny i pagament.

Les comandes les podràs recollir en qualsevol de les botigues LOGIESPORT el dia que hagis acordat amb LOGIGRÀFIC o si ho desitges, et podem enviar la comanda en un lloc determinat ja que LOGIGRÀFIC disposa de servei propi de transport a través de LOGIGRUP BALAGUER on hauràs de sumar 3 dies més per fer-te arribar tota la comanda. Les despeses d’enviament aniràn a càrrec del client, el nostre Departament Comercial t’informarà de les tarifes de transport.

 

Serveis Urgents

El nostre servei urgent ofereix un temps de preparació ràpid que permet reduir a la meitat el termini d’entrega, subjecte als detalls de la teva comanda i els nostres volums de treball.

Per a treballs molt urgents i sempre subjecte als nostres nivells d’existències, capacitat d’impressió i els detalls de la teva comanda, podem oferir-te un servei de lliurament de l’endemà. T’informariem en tot moment si podem complir el termini quan haguem rebut la teva petició de pressupost.

 

Requisits especials per a servei urgents.

Tot disseny ha de ser subministrat en el format correcte sense que el nostre Departament de Disseny Gràfic hagi d’intervenir per res i seguint els consells d’entrega del document gràfic que es mostra a la nostra pàgina web. Si no pots subministrar el disseny en el format adequat, pot ser que tinguem d’afegir un cost extra per intervenció urgent del nostre Departament de Disseny Gràfic i un retard de 12 h en l’entrega de la comanda.

Tan aviat com t’haguem enviat la prova visual per a ser aprovada, és important que ens responguis ràpidament.

És important que puguem contactar amb tu fàcilment per telèfon o correu electrònic durant el nostre horari laboral, per a comentar qualsevol detall de la comanda si fa falta.

Has de tenir en compte que les comandes de Servei Urgent són subjectes a un preu més elevat ja que és possible que haguem de paralitzar treballs existents per garantir que puguem complir amb el teu termini de lliurament.