Consells

Triar el producte adient

Avui dia, els regals d’empresa i articles publicitaris són importantíssims en la creació de la identitat corporativa i la promoció de les empreses. Aquest tipus d’article s’ha incorporat d’una manera definitiva en el dia a dia de tot tipus d’empreses i col·lectius com una eina per fidelitzar i crear imatge corporativa. Són eines que estan disponibles per a empreses, associacions, centres d’ensenyament, clubs esportius,…

A l’hora de triar un objecte publicitari cal anar molt en compte amb la finalitat per la qual es vol utilitzar. Si el que vols és fer una promoció abundant amb un pressupost limitat, tingues en compte que la majoria d’objectes publicitaris econòmics no tenen massa bona qualitat. Si el que vols és que aquell objecte perduri força temps, no et recomanem que triis un objecte massa econòmic. Amb això et volem avisar que vagis molt en compte amb els objectes que continguin cremalleres, costures, mecanismes, electrònica,… i el seu preu sigui econòmic. A vegades les coses barates surten cares i LOGIGRÀFIC només es farà càrrec de la part de l’estampació.

Arxius d’imatge

Enviar els dissenys en bona resolució en qualsevol dels següents formats:  TIFF, JPG o PNG.

Per als dissenys que vinguin amb paquets que manegin VECTORS, si el disseny té TEXT, aquest ha d’estar convertit a forma VECTORIAL per evitar que l’estil del text canviï. Si no és així, ens haurieu de proporcionar el tipus de lletra del disseny.

Si per alguna raó no es va poder convertir el TEXT a VECTORS, annexar l’arxiu original ja sigui JPG, TIFF, GIF, etc, en alta resolució (300 dpi s).

Els dissenys que estiguin en Photoshop o en altres formats (JPG, GIF, PDF, etc.) hauran d’estar en alta resolució a 300 dpi s i de ser possible, en CAPES o en LAYERS per poder manipular millor la imatge.

Així mateix, si el disseny conté TEXT aquest haurà d’estar VECTORITZAT.
Anomenar pantones i NÚMEROS de TINTES a imprimir.

És molt important anomenar com es requereix la impressió en el producte: mida, posició i color del producte a marcar.

Situació dels logos, textos o dibuixos

impresion_estandar (CATALA)