DISTRIBUÏDOR OFICIAL

LOGIGRÀFIC és distribuïdor oficial a la zona de la marca Roly, garantint un estoc constant de la major part del seu catàleg. Roly va ser fundada el 1990, amb el nom de Camisetas Santomera SL, empresa matriu de l’actual marca Roly. Va començar el seu camí amb la fabricació de peces a nivell espanyol i amb la personalització de samarretes mitjançant petites serigrafies. En la fabricació es controlava tot el procés, des de la compra de filat a el tall i confecció, passant per la teixidura o la tintura. Encara que aquesta última es realitzava per tercers. Aquesta integració de la producció i el control de tota la línia, és el que fa avui en dia a Roly una marca coneixedora a la perfecció de les diferents peces, així com dels diferents tipus de punt com el piqui, la pelfa, el interlok o el punt llis utilitzats en la seva producció.

Malgrat que a inicis dels anys 90 es realitzen importacions de samarretes de marques com Beach Club o Cotton, és partir de 1996 quan la companyia s’inicia de forma decidida en la importació de peces al nostre país. Primer a través de brokers que gestionaven la compra en origen, i a partir de 1999 amb importacions directes ja sota la marca Roly, creada 3 anys abans. Coincidint amb aquesta època es funda l’empresa GorFactory SA per assumir la responsabilitat i el control del procés d’importació de les peces. De la mateixa manera, la companyia assisteix per primera vegada a la fira DIPA València, donant començament així a una presència constant en fires sectorials.

L’any 2006 es converteix en una data clau dins de la història de la companyia. L’empresa pren la decisió d’unificar les seves diferents marques sota Roly, iniciant un nou període que s’estén fins a l’actualitat. Paral·lelament, es va centralitzar totes les seves infraestructures en una única seu, creant l’actual centre logístic a la província de Múrcia i es van inaugurar diverses delegacions nacionals i internacionals, des d’on s’apropa Roly i els seus productes als diferents mercats i clients.

LOGIGRÀFIC és distribuïdor oficial a la zona de la marca Luanvi, garantint un estoc constant de la major part del seu catàleg. Luanvi és una empresa creada a principis dels 70, quan pren el nom dels seus tres fundadors (Luis, Antonio i Vicente) i es dedica en els seus inicis a la producció i comercialització de disfresses fins que el 1972, amb un canvi d’estratègia comercial, passa a la fabricació d’equipacions de futbol. El 1977 es crea el logotip de l’avet, basat en el concepte de naturalesa i medi ambient. Luanvi és especialista en col·lectius esportius. Les necessitats que tenen els clubs, de diferents disciplines, són les que Luanvi coneix i treballa per a la satisfacció dels esportistes. En els últims anys s’ha vestit a més de mig milió de jugadors distribuïts per tota la geografia espanyola.

Als 90 van arribar les esponsoritzacions d’equips d’elit de futbol, ​​bàsquet, futbol sala i handbol, amb els quals Luanvi va estar present en Olimpíades, Mundials, Europeus i competicions de prestigi com la UEFA Champions League. En el futbol espanyol, Luanvi ha vestit a grans equips com són el València CF, el Vila-real CF, el Granada CF, Girona CF, el Llevant UD, el CD Tenerife, el Real Zaragoza, Mallorca i el Deportivo Alavés entre molts altres. En futbol sala ha vestit a grans equips com són Múrcia FS, FS Santa Coloma, València FS, Navarra FS, Jaén FS i Cartagena FS entre d’altres. En el bàsquet espanyol ha vestit al València Basket, Bàsquet Alacant, Valladolid CB, CB Manresa i el Bàsquet Fuenlabrada entre d’altres. I en handbol ha vestit a el CB León, CH Granollers, CH València, Portland San Antonio i la selecció espanyola d’handbol.