Demana un pressupost a Logigràfic o Àltan

   

 

Per realitzar-vos un pressupost de LOGIGRÀFIC o ÀLTAN, cal que omplis el següent formulari. Com més informació ens donis, més exacte serà el pressupost. Tot i així, és possible que ens posem en contacte amb tu per aclarir qualsevol dubte.

Rebràs el nostre pressupost abans de 2 dies laborables.

 
Demana un pressupost a Logigràfic o Àltan
Nom
Cognoms
Si es dóna el cas
Pots adquirir els productes marcats o sense marcar.
En el cas que no tinguem pantalla, caldria fer una pantalla per cada color. Si ja tenim la pantalla d'anteriors comandes, només cal pagar la posada en marxa de la maquinària per cada color.
En el cas d'una reposició, no es paga la preimpressió (40 € IVA no inclòs)
En el cas que necessitis que et fem un disseny, arreglar logos, vectoritzar logos o dibuixos,.... (30 € IVA no inclòs). Si contractes aquest servei, et farem entrega del disseny/logo en format digital quan et fem entrega de la comanda.
En el cas que vulguis retallar l'entrega de la comanda una setmana (cost addicional 10 %)
Les entregues es fan de dilluns a divendres. Si necessites que te l'enviem, necessitaràs 2 dies extra perquè la rebis.
També marquem productes no adquirits a LOGIGRÀFIC excepte algunes excepcions. Tot i així, et recordem que els productes adquirits a LOGIGRÀFIC gaudeixen d'un 10 % de descompte en el marcatge.
Escriu-nos la referència/model del producte que hagis triat
Recorda que com més quantitat agafes, més econòmics són els preus del producte i del marcatge
Visiteu la paleta de colors de serigrafia i vinil de tall de la nostra web per saber si disposem del color que desitges.
Les localitats que tinguin botiga LOGIESPORT, podràs recollir la comanda allí de forma gratuïta. Si desitges que t'ho enviem fora d'aquestes localitats, et cobrarem les despeses d'enviament corresponents.